Kleinschalig wonen en dagbesteding in Hollands Kroon

Kleinschalig wonen en dagbesteding

Wonen

Kleinschalig wonen waar kleinschalig ook echt kleinschalig is. Een rustige omgeving met maximaal 5 andere bewoners en vaste begeleiding op vaste dagen. Een omgeving waar je veilig bent en jezelf kunt zijn. Waar zorg en begeleiding op maat mogelijk is en er veel tijd en aandacht voor jou is.

Zelf wonen we hier ook. Dus er is altijd iemand 24/7 in de buurt voor de nodige begeleiding.

Er is voor iedereen een eigen slaapkamer beschikbaar. De badkamers worden gedeeld en er zijn een gezamelijke keuken en een gezamelijke woonkamer. Plek voor gezelligheid en een plekje voor jezelf als je even een rustig momentje wilt.

Verder is er een sociale ruimte waar mensen overdag binnen kunnen lopen voor een praatje en een bakje koffie. Als je het leuk vindt bedien je de mensen of zit je er bij voor de gezelligheid.

Er zijn al een aantal plekken gereserveerd. Mocht je interesse hebben in een woonplek neem dan contact met ons op.Dan kunnen we kennismaken met elkaar en kijken of we bij elkaar passen.

Nieuws

Als er nieuws is over de voortgang van de plannen dan melden we het in dit nieuwsblokje.

We zijn druk bezig met plannen maken en vergunningen aanvragen. Het moet tenslotte goed en veilig. Daarna nog de verbouwing dus we hebben nog wat te doen.

24-05-2019 De eerste schetsen zijn binnen en het wordt waanzinnig mooi. Alle moderne gemakken van deze tijd in een monumentaal kerkje.

17-06-2019 We hebben een erg positief antwoord van de gemeente gehad op onze vraag wat ze van de plannen vinden. Tijd dus om ze concreet te maken.

21-08-2019 De bouwtekeningen zijn klaar en de aanvraag ligt bij de gemeente.

06-10-2020 De vergunning is binnen en inmiddels zijn we met de verbouwing begonnen.

01-11-2021 De verbouwing is klaar en er zijn nog plekken beschikbaar.