Kleinschalig wonen en dagbesteding in Hollands Kroon

Kleinschalig wonen en dagbesteding

Dagbesteding

Sociale contacten zijn belangrijk. De unieke locatie midden in het dorp maakt dit op een laagdrempelige manier mogelijk. Een bakkie koffie en een praatje maken met mensen die even uit komen rusten van een fietstocht. Ook de gezellige groep dorpsbewoners die jeu de boules spelen op de naast ons gelegen baan en regelmatig komen uitrusten onder het genot van een kopje koffie brengen veel gezelligheid. En natuurlijk de waanzinnige gezelligheid op de sportschool waar we onder deskundige begeleiding allemaal fit blijven. ( Zodat we zonder schuldgevoel van het plakje cake bij de koffie kunnen genieten). Elke dinsdagmiddag zorgen we voor de gezelligheid bij " Doet en Ontmoet" waar we met andere mensen uit het dorp leuke activiteiten doen.

Daarnaast proberen we activiteiten aan te bieden die bij je passen en die je leuk vindt. Als het nog niet in ons programma zit gaan we er gewoon naar op zoek. Een gedeelte van de tijd besteden we aan echt "werk". Denk dan aan tuinieren, dieren verzorgen, koken, werken in een winkel enz. Ook doen we regelmatig vrijwilligerswerk. Beweging is een dagelijks terugkerende activiteit en ook voor creatieve momenten is tijd beschikbaar. Geocaching (schatzoeken) vinden we leuk om te doen. Het brengt ons op plekken waar we normaal niet zouden komen, het zorgt voor de vitamientjes D en we maken leuke dingen mee samen met elkaar. En soms.... laten we gewoon de boel de boel en gaan we samen wat leuks doen. De boog kan tenslotte niet altijd gespannen staan.

Lijkt het je leuk om met ons mee te werken neem dan contact met ons op of kom gewoon binnen als de voordeur open staat. Wij kijken ernaar uit!